Mogą wziąć w nim udział osoby indywidualne oraz zespoły. Warunkiem udziału jest zgłoszenie uczestnictwa do 20 marca (w sekretariacie MCK, ul. Reymonta 33, tel. 46 833 24 12) oraz przygotowanie potrawy wielkanocnej i dostarczenie jej na własnej zastawie w piątek, 22 marca, na godzinę 15 do Młodzieżowego Centrum Kultury.
Potrawy będzie oceniać komisja złożona z organizatorów. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi tego samego dnia o godzinie 17, a laureaci otrzymają atrakcyjne nagrody rzeczowe.
Na program imprezy składa się: kiermasz świąteczny, rozstrzygnięcie konkursu, degustacja potraw oraz inne atrakcje.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?