MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto...
fot. Katarzyna Puczyńska

Szybka surówka z młodej kapusty i ogórka. Rodzina prosi o nią codziennie, ty też przepadniesz. Przepis na lekką i świeżą surówkę do obiadu

Surówka z młodej kapusty i ogórka. Krok 7

Surówkę możesz jeść od razu po przygotowaniu, choć warto zrobić ją nieco wcześniej, by kapusta zmiękła i nabrała wyrazistszego smaku. Możesz ja przechować w lodówce nawet dwa dni.

Zobacz również

Starą pocztę czeka niebawem wymiana okien. Piękne, zabytkowe drzwi zostaną odnowione

Starą pocztę czeka niebawem wymiana okien. Piękne, zabytkowe drzwi zostaną odnowione

Prof. Michał Zembala prorektorem Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego

Prof. Michał Zembala prorektorem Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego

Polecamy

Chcesz zamieszkać nad morzem lub w górach? Szykuj się na spory wydatek

Chcesz zamieszkać nad morzem lub w górach? Szykuj się na spory wydatek

Dużo łatwiej o mandat. 1 lipca ogólnopolska akcja policji

Dużo łatwiej o mandat. 1 lipca ogólnopolska akcja policji

Kolejni pijani kierowcy w powiecie łowickim w tym tygodniu

Kolejni pijani kierowcy w powiecie łowickim w tym tygodniu