10 z 16
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![Tradycyjna zupa w roślinnym wydaniu powinna być przygotowana...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/db/c6/61b86b7b88fc9_o_large.jpg)
fot. gkrphoto/123RF
Pyszne dania świąteczne dla wegan. Przygotowanie roślinnej Wigilii to nic trudnego. Oto najlepsze patenty na wegańskie Boże Narodzenie
Zupa grzybowa
Tradycyjna zupa w roślinnym wydaniu powinna być przygotowana na bazie bulionu warzywnego. By miał więcej smaku, włoszczyznę można przed gotowaniem podpiec, by uzyskać wywar podobny do włoskiego brodo. Z tak esencjonalną podstawą grzybowa nie będzie wymagać poprawiających walory tłustych dodatków, takich jak śmietana. Warto podać ją w postaci czystej lub zabielić odrobiną mąki wymieszanej z wodą.