MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Dni Opola 2024. Nawet największe marudy nie skarżą się na nudy!

NOWE
Dni Opola 2024. Nawet największe marudy nie skarżą się na nudy!

W Sosnowcu trwa festiwal kuchni świata i pierogów w Sosnowcu. [ZDJĘCIA]

W Sosnowcu trwa festiwal kuchni świata i pierogów w Sosnowcu. [ZDJĘCIA]

Polecamy

Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

HIT DNIA
Szybkie ciasto cytrynowe z borówkami. Wilgotne i rozpływające się w ustach

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w łódzkim

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w łódzkim

Duże zmiany w rozgrywkach piłkarskich II, III i IV ligi w sezonie 2024/2025

Duże zmiany w rozgrywkach piłkarskich II, III i IV ligi w sezonie 2024/2025