4 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o...
fot. materiały prasowe Mlekpol

Domowy mazurek z kremem tahini na Wielkanoc. Sekret smaku tkwi w solonym karmelu. Wypróbuj przepis na obłędny deser

Śmietanka Łaciata 30 procent

Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o zawartości tłuszczu 30 procent.

Zobacz również

JKS na spokoju ograł rezerwy Resovii [ZDJĘCIA]

JKS na spokoju ograł rezerwy Resovii [ZDJĘCIA]

Poznaliśmy laureata nagrody Brzdąc 2024. Wręczyły ją dzieci ze Szczecina [ZDJĘCIA]

Poznaliśmy laureata nagrody Brzdąc 2024. Wręczyły ją dzieci ze Szczecina [ZDJĘCIA]

Polecamy

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Większość z nas nie wie, że jest zakażona groźnym wirusem. Czeka nas epidemia!

Większość z nas nie wie, że jest zakażona groźnym wirusem. Czeka nas epidemia!

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?

Więcej małych oddziałów. Klasy jednoosobowe to przyszłość polskiej szkoły?