RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Skierniewice » Forum » Katalog Firm » Fit & Fun Łódź Skorupki 21
  • strzeż się gruponu do fit&fun na ul ciołkowskiego magda (gość) 2011-08-30 15:49:32

kupiłam grupon na zajęcia ruchowe. od kilku dni nie mogę się dodzwonić by umówić się na zajęcia. poza tym dziwnym trafem strona internetowa klubu przestała funkcjonować. odradzam zakup jakichkolwiek gruponow tej firmy!!
  • gruponu do fit&fun magda (gość) 2011-08-30 15:50:46

kupiłam grupon na zajęcia ruchowe. od kilku dni nie mogę się dodzwonić by umówić się na zajęcia. poza tym dziwnym trafem strona internetowa klubu przestała funkcjonować. odradzam zakup jakichkolwiek gruponow tej firmy!!
  • Karola (gość) 2011-09-06 15:43:12

mam to samo, nie moge sie do nich dodzwonic, byłam nawet osobiscie w tej ich dziurze i nikogo oczywiscie nie zastałam
  • Kas (gość) 2011-09-12 14:16:30

u mnie sytuacja wygląda podobnie, Pani nawet zapisała mnie w lipcu na wrzesień i teoretycznie 13 powinnam iść ale telefon głuchy a strona nie odpowiada,już zgłosiłam sprawę do grupona! Proponuje reszcie oszukanych klientek zrobić podobnie!
  • fit and fun jest to porażka julia (gość) 2011-09-30 15:41:15

znajoma też się nadziała na ten klub i rownież słyszałam same niepochlebne opinie, lecą sobie w kulki i tyle
  • uwaga na Fit and Fun o (gość) 2011-09-30 15:42:34

Witam,

ja podobnie, tyle że kupiłam na Gruponie urodziny dla dziecka - zabawa z animatorem 3 godz. Również brak możliwości ustalenia szczegółów dotyczących imprezy – jedyna osoba, która się tym zajmuje to szefowa firmy, która była nieuchwytna. Gdy strona www przestała działać poważnie się zaniepokoiłam. Udało mi się dodzwonić do szefowej Fit and Fun na jej komórkę i tu spotkała mnie niemiła niespodzianka. Pani stwierdziła, że wydzwaniam do niej (bo poznaje już mój nr tel) i w związku z tym cytuję: „Dzięki TYLKO I WYŁĄCZNIE pani nadpobudliwości nie wykonamy zlecenia”. Grupon badając sprawę zwrócił mi uwagę, że nie powinnam dzwonić np. w sobotę i właścicielka Fit nad Fun miała prawo tak zareagować. Zaproponowali zwrot kasy i umyli ręce. Z tego wynika, że nie gwarantują jakości usług, czego byśmy się jako ich klienci spodziewali.
    Uważajcie na ten punkt wg oficjalnej wersji animatorka ma żółtaczkę pokarmową i trzeba dokonać dezynfekcji sali więc raczej odpuśćcie sobie ten fitness. Na pewno znajdziecie bardziej przyjazne miejsce.
  • Anna (gość) 2011-09-30 15:50:32

niestety i ja miałam nieprzyjemność zetknąc się z Panią X - szefową (??) tego miejsca. Brak kontaktu telefonicznego to norma, na połączenia nieodebrane nie raczą nawet oddzwonić, a jak już ktoś łaskawie odbierze telefon to można odnieść wrażenie że klient w firmie Fit and FUn jest zbednym elementem zakłócającym spokój Pani Szefowej. Również nasłuchałam się niewybrednych komentarzy a przecież wyraźnie proszą by się umawiać wcześniej, a potem nie ma kto odebrać komórki. Szkoda Waszych nerwow, nie polecam
  • groupon fit and fun Anka (gość) 2011-09-30 20:16:31

Ani FIT ani FUN to nie jest. kupiłam kupon na masaże i nie mogę się dodzwonić celem ustalenia terminu. znalazłam inny numer w nowej ofercie tej firmy (nota bene też na grouponie) i tam zgłasza się tylko poczta głosowa.
  • Fit & Fun Karola (gość) 2011-10-02 16:52:30

Ta cała firma to mega ściema! Co chwilę ogłaszają się na grouponie z innymi ofertami i pod innym adresem. Był już tarot na piotrkowskiej, przeniesiony na ogrodową, masaże, na które nie można się dodzwonić, urodziny dla dzieci, półkolonie, a nawet zakupy ze stylistą! Po sprawdzeniu firmy okazało się że poza właścicielem nie ma ani jednej osoby zatrudnionej, więc chyba wszystkie usługi wykonuje SZEFOWA? Normalnie śmiech na sali...
  • oszuści Beti (gość) 2011-10-02 17:00:38

A wiecie że teraz znów są na Grouponie pod adresem Ciołkowskiego 11A? Tylko że tam nie ma niczego poza Szkołą Podstawową. Chyba że wynajmują u nich piwnicę. Byłam ostatnio przy poprzedniej lokalizacji na ul. Ogrodowej ponieważ wykupiłam masaże bańkami chińskimi, ale wszystko pozamykane na 4 spusty. Pani z firmy obok powiedziała że ich też oszukali bo nie zapłacili czynszu i się zwinęli.
  • Fit and fun groupon Majka (gość) 2011-10-02 17:55:54

Brak słów co się dzieje w tej firmie. Arogancja wobec klientów, brudna sala ćwiczeń, kompletna porażka. Wykupiłam masaż i ćwiczenia przy ul. Ogrodowej. Przez tydzień nie mogłam się dodzwonić, w końcu poszłam tam ale nikogo nie zastałam. Pani z restauracji powiedziała że właścicielka prowadzi zajęcia po 17 i wtedy na pewno jest, więc przyszłam jeszcze raz by się umówić. Zanim się dowiedziałam że najbliższy termin masażu jest za 5 tygodni, byłam świadkiem awantury innej klientki o niewykonaną usługę, właścicielka powiedziała, "że jak się nie podoba to iść do grupona po zwrot pieniędzy bo ona się nie będzie użerać". aha, byłam na zajęciach pilates, które trwały 25 minut plus 15 relaksu (tj. leżenia na brudnej podłodze z zamkniętymi oczami), masaż oddałam koleżance, mimo że była umówiona, nie odbył się. w końcu po interwencji groupon oddał kasę i z głowy.
  • a może by tak pójść dalej? gość (gość) 2011-10-05 11:05:38

też zostałam przez tę firmę oszukana. dziwne, że groupon nadal zamieszcza ich oferty. już do nich napisałam i czekam na odpowiedź. ALE MOŻE NALEŻAŁOBY PÓJŚĆ Z TYM DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA LUB NA POLICJĘ? w końcu pieniądze zapłacone, a usługa niewykonana!
  • A może poszukać sprawiedliwości w sądzie o (gość) 2011-10-06 09:15:32

Też miałam taki pomysł, oddać sprawę do sądu. Może jeśli zrobimy to grupowo to łatwiej będzie o wygraną. PIENIĄDZE ZAPŁACONE A USŁUGA ODWOŁANA tak naprawdę bez podania konkretnego powodu Mnie tez dziwi że Grupon nadal z nimi współpracuje. Przecież do stali już od nas mnóstwo zgłoszeń o nieuczciwości tej firmy?? !!!
  • Joanna Pietrucha bezczelną oszustką om (gość) 2011-10-06 14:40:18

Czy Joanna Pietrucha i Magda Kowalska mogą bezkarnie oszukiwać swoich klientów i współpracowników, czy w końcu ktoś się za nie weźmie? najlepiej, gdyby był to prokurator... Oszutwa, szwingle, nieuregulowane faktury oraz pracownicy bez wypłaty to dla nich norma.
  • fit&fun grupon kamila (gość) 2011-10-18 11:50:58

Niestety też zostałam oszukana:( Wykupiłam masaże bańką chińską i niestety do żadnego nie doszło a minął już ponad miesiąc a oni tylko odwołują:/ zgłosiłam sprawę do gruponu i właśnie czekam na zwrot pieniążków:(
  • no to sobie poćwiczyłam naiwna (gość) 2011-10-18 22:57:42

własnie kupiłam groupon na fitness, chyba sobie juz poćwiczyłam :) . Jutro go zwracam, nie mam zamiaru sie użerać z nimi.
  • grupon Monika (gość) 2011-10-27 12:02:26

Ja wykupiła grupon 2 razy i jestem zadowolona z zajęc...pomogły mi nawet schudnąć. Mieszkam niedaleko więc chodze pieszo. rzywiście klub wynajmuje sale w szkole podstawowej na ciołkowskiego 11a.
  • grupon 6977 (gość) 2011-10-27 12:05:45

Ja dostałam od pani Magdy jej osobisty numer bo też nie mogłam się dodzwonić do siedziby klubu. Bardzo chętni mi go podała gdybym chciała zmienić datę ze swojego karnetu. Jestem zadowolona z wykupionego karnetu. koleżanka mnie namówiła. A pani Magda Kolaska to spoko babka.
  • Fit&Fun to oszustwo H. Miklas (gość) 2011-11-17 22:34:46

Tez zostalam oszukana wykupilam rowniez grupon i nie moge go zrealizowac. Brak kontaktu telefonicznego- nikt nie odbiera , nikogo rowniez nie ma w firmie. We wrzesniu udalo mi sie umowic termin zajec , jak pojechalam Pani szefowa powiedziala ze wlasnie odwolala zajecia bo nie bylo 5 osob totalna bzdura. Pozniej wyjwchalam na miesiac , jak wrocilam probuje skontaktowac sie ale bezskutecznie. Zglosilam do grupona i okazalo sie ze podane jest ze moj kupon zostal zrealizowany. Uwazam ze sprawe nalezy zglosic policji . Mysle ze musi byc kilka osob zglaszajacych roszczenie bo pojedynczy fakt naciagania nie bedzie rozpatrzony. Grupon rowniez jest nie w porzadku bo wiedza o tych machlojach i nic z tym nie robia tylko w dalszym ciagu wypuszczaja ich oferty
  • Oszustwo grupon 3333 (gość) 2011-11-24 19:18:06

Chyba to sama ta super babka pani Magda Kolaska napisała
  • czytac pokrzywdzony (gość) 2011-12-04 22:02:40

http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/728-23-18-750/kod-pocztowy/92-434/
  • katarzyna (gość) 2011-12-12 10:10:15

złodziejstwo! dwa tygodnie dzwonić, nikt nie raczy podniesc słuchawki, ani oddzwonić, o odpisaniu na meila nie wspominam....jedz teraz czlwoeiku przez całe miast by pocałowac klamke....super!
  • groupon Aga (gość) 2011-12-20 00:12:37

Dziewczyny, wykupiłam groupona, dwa miesiące czekałam na masaż. dzien przed dostalam smsa, że zajecia sie nie odbeda z powodu kontroli sanepidu. kiedy się obudziałm rano, w swojej skrzynce mialam smsa z 7 rano, wysłąnego z tego samego numeru, że zajecia sie nie odbeda z powodu goraczki pani masazystki. próbowałam tam dzwonic na obydwa numery, ale oczywsicie nikt nie odbiera. nieładnie.
  • groupon Aga (gość) 2012-01-04 19:20:51

Miałam to samo...dwukrotnie dostałam smsa, ze 2klientki sie spoznily i maja obsowe czasowa wiec odwoluje. Mialam umowione 3 terminy i juz 2 mi odwolali z tego samego powodu...wkurzylam sie a ze nikt nie odbieral to pojechalam tam...pani strasznie niemila, wrecz krzyczala na mnie i odmowila wyznaczenia kolejnych terminow czyli po prostu nie chce wykonac uslugi ;/ kupilam tez fitness na grouponie do nich i na pytanie czy zajecia z fitnessu sie odbywaja nomalnie czy ludzie tez sa tak lekcewazeni po chamsku stwierdziła ze są, ale mnie one i tak nie pomoga ;/ jak mozna wysylac klientowi smsa a nie dzwonic i nie starac sie ustalic kolejnego terminu? Trzeba samemu sie fatygowac, zeby jeszcze zostac po chamsku potraktowanym...sorry ale ja strasznie zaluje, ze zaufalam im i dalam swoje pieniadze :/
  • Fit and Fun Magdalena (gość) 2012-01-23 14:07:02

Też mam problem z nimi. Czy ktoś z was już zdecydował się złożyć doniesienie na policję lub do prokuratury? Można też na początek skontaktować się z Rzecznikiem do spraw konsumentów. Ja zamierzam to zrobić, bo nie chodzi o moje 20 czy 30 złotych, ale tak kobieta zbiła już kupę kasy na tym wątpliwym "interesie", jeśli nic się z tym nie zrobi, to inne firmy poczują się bezkarne i będą co raz bardziej bezczelne. To jest mój mail karuna@fejm.pl w razie gdyby ktoś chciał się dołączyć.
  • fit and fun Asia (gość) 2012-01-24 20:40:02

OSZUŚCI!!!! totalna prowizorka. Zapisałam się na 5 masaży + 1 wejscie na warsztaty szkoły pleców. Po wielkich kłopotach z dodzwonieniem się zrobiła kobitka 4 masaże za każdym razem maksymalnie skracając czas (raz 6 minut). Do tego bańką chińską a w ofercie nic o tym nie było - myslałam, że to będzie klasyczny masaż. Na początku grudnia, kiedy został mi do wykorzystania jeszcze 1 masaż + ww. wejscie na "szkołę pleców" powiedziała mi, że nie wyznaczy mi terminu, bo nie ma jeszcze grafiku ale żebym się nie przejmowała, bo do mnie zadzwoni. Do dnia dzisiejszego po prawie 2 miesiącach ani jednego telefonu nie wykonała. Ja już od początku stycznia próbuję się do niej dodzwonić wykonując czasami nawet po 10 tel. dziennie. Oczywiscie nigdy nie odebrała ani tym bardziej nie oddzwoniła. Pojechałam więc tam osobiscie i pocałowałam klamkę. Osoby pracujące obok powiedziały mi, że już przyszło bardzo wiele ludzi oszukanych tak jak ja i próbujących cokolwiek wyjasnić i nikt nie był w stanie, bo jej prawie nigdy nie ma. Ponoć jak jednej osobie udało się ją spotkać to zrobiła tej pseudo masażystce porządną awanturę i od tej pory kilka osób raczyła przyjąć. Mnie jednak nadal nie udało się z nią skontaktować. Najchętniej to chciałabym za to zwrot kosztów.
  • eMaja (gość) 2012-02-09 10:31:15

NIEPRAWDA!!! Wykupilam rowniez w gruponie 8 wejsc na fitness chyba w pazdzierniku, bylam na jednych zajeciach, pozniej okazalo sie ze na te konkretne na ktore ja chcialam chodzic nie bylo miejsc az do lutego. Ok, trudno zaczekam. Fakt ze dodzwonic sie tam jest trudno. Przeczytalam wasze opinie na forum i bylam zaskoczona, bo mialam isc teraz na zajecia i bylam przekonana ze tak jak wy pocaluje klamke. Zwlaszcza ze nikt nie odbieral telefonu. A tu nie.Mile rozczarowanie. Zajecia odbywaja sie normalnie w szkole podstawowej. W sali do tego przygotowanej. Pani Magda jest przemilalą osoba, usmiechnieta caly czas.Wczesniej miala dziewczyne-recepcjonistke i to ona troche pogmatwala w tych zapisach. Podala swoj nr telefonu, mowila ze moze byc ciezko sie od niej dodzwonic, bo ona w ciagu dnia pracuje, ale smsa mozna wyslac. Zajecia byly bardzo fajne. Ja jestem zadowolona. Wiec najpierw pojedziecie, sprawdzcie, a nie oczerniacie kobitke z gory.
  • odp Asia (gość) 2012-02-10 17:40:02

eMaja napisał:

NIEPRAWDA!!! Wykupilam rowniez w gruponie 8 wejsc na fitness chyba w pazdzierniku, bylam na jednych zajeciach, pozniej okazalo sie ze na te konkretne na ktore ja chcialam chodzic nie bylo miejsc az do lutego. Ok, trudno zaczekam. Fakt ze dodzwonic sie tam jest trudno. Przeczytalam wasze opinie na forum i bylam zaskoczona, bo mialam isc teraz na zajecia i bylam przekonana ze tak jak wy pocaluje klamke. Zwlaszcza ze nikt nie odbieral telefonu. A tu nie.Mile rozczarowanie. Zajecia odbywaja sie normalnie w szkole podstawowej. W sali do tego przygotowanej. Pani Magda jest przemilalą osoba, usmiechnieta caly czas.Wczesniej miala dziewczyne-recepcjonistke i to ona troche pogmatwala w tych zapisach. Podala swoj nr telefonu, mowila ze moze byc ciezko sie od niej dodzwonic, bo ona w ciagu dnia pracuje, ale smsa mozna wyslac. Zajecia byly bardzo fajne. Ja jestem zadowolona. Wiec najpierw pojedziecie, sprawdzcie, a nie oczerniacie kobitke z gory.

Dziewczyno jak możesz pisać, żeby najpierw pojechać i sprawdzić - czy jesteś tak nierozumna i myślisz, że ludzie tutaj piszą w ciemno i nie sprawdzali wcześniej. Ja to robiłam non stop przez prawie 2 miesiące: dzwoniłam, jeździłam-bez żadnego skutku.
  • eMaja (gość) 2012-02-13 22:04:22

Sama jestes nierozumna, skoro nie rozumiesz tego co ktos pisze. Codziennie w godzinach wieczornych normalnie odbywaja sie zajecia fitness. Jezeli chodzi o masaze, to sie nie wypowiadam, bo nie jestem zainteresowana. Ale z fitnessem jest wszystko ok.
  • fit and fun Magda-salon urody (gość) 2012-02-16 08:21:25

Wykupilam na grouponie karnet na masaze banka chinska - dodzwonilam sie za 2 razem, bylam zadowolona, nikt nie przekladal mi spotkan, pozniej ukazala sie kolejna oferta odnosnie fitnessu- karnet 8 wejsc, ponownie kupilam oferte i chodzilam na aerobic body ball, przemila osoba prowadzaca, chodze tam caly czas na fitness na ul. Ciolkowskiego na rozne zajecia i chyba jestem jedyna z zadowolonych klientek na tym forum...

KOD

POLECAMY